60 dagars ångerrätt

Fri frakt på alla köp

Över 300.000 kunder

Din varukorg

Fortsätt Handla

Andra har också köpt

Trådlösa sporthörlurar

Trådlösa sporthörlurar

299 kr499 kr-40%

Aktivitetsarmband - Mät all din aktivitet

Mät allt från kaloriförbränning till hjärtslag

Detta aktivitetsarmband är en komplett smartwatch för både iPhone och Android! Synka t.ex. meddelanden med din telefon samtidigt som du kan få träningsdata som stegräkning, förbränning och pulsmätning. Skön passform i olika utföranden!
Kundbetyg4.5 av 5!4.5/5 i genomsnitt

Vänligen välj:


199 kr/st vid köp av 2 eller fler

 299 kr

/st

Fri frakt<br/>(1-5 dagar) Fri frakt
(1-5 dagar)
60 dagars<br/>öppet köp 60 dagars
öppet köp
Betala<br/>med Klarna Betala
med Klarna

Kundrecensioner


Recensera

Aktivitetsarmband - Mät all din aktivitet

Välj ett betyg:

4.5 5 2 Aktivitetsarmband - Mät all din aktivitet
5 av 5 Malin Använt klockan i 2 veckor nu, mycket nöjd speciellt för detta pris. Klar och tydlig display och enkel att använda, finns en uppsjö funktioner, har inte testat alla ännu =) 4 av 5 Sport-Jonte Funkar klockrent (höhö) det enda negativt är att displayen är lite liten, annars har jag inget att klaga på.

Mer om produkten


Aktivitetsarmband i gummi eller metall

Aktivitetsarmband med skön passform som mäter det mesta tänkbara! Håll kontrollen på allt från sömn till puls/hjärtsslag och få reda på hur dagens kaloriförbränning ser ut. Synka enkelt armbandet med din mobil, både iPhone och Android är kompatibla.


Anapssningsbara armband i antingen rostfritt metallarmband eller slitstarkt gummiarmband som båda sitter bekvämt om handleden och tål både väta, fukt, kyla och hög värme. 

Funktioner som stegräkning, kaloriräknare, distansmätare och hjärtfrekvens kommer kunna få dig att ta din träning och vardagsmotion till nya höjder!
 

 Kaloriräknare

 Distans

 Hjärtfrekvens

 Stegräkning

 Sömnmätare

  App till telefonen som finns i App Store och Google Play (Fitpro)
 

 

Utöver ovan nämnde funktioner och mätningar så kan du använda aktivitetsarmbandet som en vanlig klocka som visar tid och datum. Klockan parkopplas enkelt till din mobiltelefon och kommer i en mängd olika färger med både gummi och metall-armband och passar både iPhone och Android.


Fitnessarmband - Aktivitetsarmband
 

Klockan laddas enkelt via USB-adaptern som ingår, klockan har en batteritid på flera dygn så den behöver inte laddas så ofta.

 

Specifikation:

- Laddas via USB

- Finns i flera olika färger

- Välj mellan gummi och metall armband


Aktiv vardag med Beyond Active

Beyond Active är ett svenskt varumärke som erbjuder sport- och fritidsprodukter inom Europa. Sedan starten har vi förverkligat smarta lösningar sport, träning, friluft och fritid till hundratusentals kunder. Alltid med målsättning om snabba leveranser, personlig kundservice och trygga betalningar.