60 dagars ångerrätt

Fri frakt på alla köp

Över 300.000 kunder

Din varukorg

Fortsätt Handla

Andra har också köpt

Trådlösa sporthörlurar

Trådlösa sporthörlurar

299 kr499 kr-40%

Funktionella Träningsband (4 st)

Träna var och när du vill!

Träningsband med fyra olika motståndsnivåer. Utför enkelt helkroppsövningar för såväl underkropp som överkropp. Perfekt för träning hemifrån, på landet eller på resan!
Kundbetyg4.75 av 5!5/5 i genomsnitt

249 kr/st vid köp av 2 eller fler

 349 kr

/st

-13%Ord.pris: 399 kr

/st

Fri frakt<br/>(1-5 dagar) Fri frakt
(1-5 dagar)
60 dagars<br/>öppet köp 60 dagars
öppet köp
Betala<br/>med Klarna Betala
med Klarna

Kundrecensioner


Recensera

Funktionella Träningsband (4 st)

Välj ett betyg:

4.75 5 4 Funktionella Träningsband (4 st)
5 av 5 Gun-britt Tar med mina till gymmet eftersom att dessa saknas där, helnöjd. 5 av 5 P-H Karlsson Har testat lite olika modeller av träningsband, använder dessa för att träna axeln då den varit skadad, saknar ett band med extra mycket motstånd, annars nöjd. 5 av 5 Susanne Ryd Köpt i två omgångar, först still mig själv och sen till maken, vi båda använder dom flitigt framförallt på landstället där vi inte har tillgång till något träningscenter men också hemifrån när man inte kommer iväg på pass. Den lägsta nivån är lite för lätt anser jag men nivå 2-4 används frekvent och hela kroppen går verkligen att träna med banden. Jag kan rekommendera produkten. 4 av 5 Jenni Järvi Erittäin hyvä tuoda kuntosalille

Mer om produkten


Träna hela kroppen var/när du vill! Smidigt träningsset med 4 stycken kraftfulla gummiband med olika motstånd för helkroppsträning och crosstraining. Träningsband är ett bra alternativ till vanlig styrketräning och sjukgymnaster rekommenderar denna form av träning då skaderisken är låg.

Praktisk förvaringsväska i svart ingår - Perfekt för att ta med till gymmet!
✓ Fyra olika motståndsnivåer 
✓ Träna hela kroppen
✓ Träna närsomhelst, varsomhelst
✓ 100% gummi 

Du kan träna överallt, det är bara att fästa motståndsbandet i ett dörrhandtag eller en trädgren. Utför enkelt helkroppsövningar för såväl underkropp som överkropp; från träning av vader och benmuskler till rygg, axlar, triceps och biceps. Banden kommer i följande motstånd:
- Lätt motstånd ca 2,9 kg (Gul)
- Medium motstånd ca 5.4kg (Blå)
- Tungt motstånd ca 7.2kg (Röd)
- Extra Tungt motstånd ca 9kg (Grå/Svart)

Tack vare det elastiska materialet av 100% gummi så tål bandet extremt höga påfrestningar och lämpar sig för alla typer av motionärer, oavsett om du är nybörjare eller erfaren!


Aktiv vardag med Beyond Active

Beyond Active är ett svenskt varumärke som erbjuder sport- och fritidsprodukter inom Europa. Sedan starten har vi förverkligat smarta lösningar sport, träning, friluft och fritid till hundratusentals kunder. Alltid med målsättning om snabba leveranser, personlig kundservice och trygga betalningar.