60 dagars ångerrätt

Fri frakt på alla köp

Över 300.000 kunder

Din varukorg

Fortsätt Handla

Andra har också köpt

Trådlösa sporthörlurar

Trådlösa sporthörlurar

299 kr499 kr-40%

Handledslindor för träning

Handledsstöd som underlättar vid träning

Handledslindor som stabiliserar dina handleder vid tunga lyft samtidigt som du behåller rörligheten i handleden. Handledsstöden minskar skaderisken och passar perfekt för dig som lyfter tungt eller behöver bättre stabilitet i handleden.
Kundbetyg5 av 5!5/5 i genomsnitt

199 kr/st vid köp av 2 eller fler

 249 kr

/st

Fri frakt<br/>(1-5 dagar) Fri frakt
(1-5 dagar)
60 dagars<br/>öppet köp 60 dagars
öppet köp
Betala<br/>med Klarna Betala
med Klarna

Kundrecensioner


Recensera

Handledslindor för träning

Välj ett betyg:

5 5 2 Handledslindor för träning
5 av 5 Gösta Jag kör PT två gånger i veckan och har haft problem med både greppstyrka och dåliga handleder och han rekommenderade att jag skulle införskaffa handledskydd och det har verkligen varit en stor skillnad, mer ork i underarmarna och inga ömma handleder. // Gösta H 5 av 5 Isa Går inte till gymmet utan handledsskydden, punkt slut.

Mer om produkten


Handledsskydd som stabiliserar handleden

Handledslindor i elastiskt material som stabiliserar din handled, justerbara med kardborre för optimal anpassning till handleden. Handledsskydd kan användas för många olika övningar på gymmet, men fungerar även för racketsporter eller golf. Handledsstöden påverkar inte din greppförmånga utan stabiliserar endast handleden.

 

 Minskar skaderisken
 Stabiliserar din handled
 Justerbara med optimal anpassning

 

Handledslindorna kan anpassas efter din träning, spänner du dom hårdare får du mer stabilitet i handleden. Handledsskydden kan tvättas i 30c.


Aktiv vardag med Beyond Active

Beyond Active är ett svenskt varumärke som erbjuder sport- och fritidsprodukter inom Europa. Sedan starten har vi förverkligat smarta lösningar sport, träning, friluft och fritid till hundratusentals kunder. Alltid med målsättning om snabba leveranser, personlig kundservice och trygga betalningar.