60 dagars ångerrätt

Fri frakt på alla köp

Över 300.000 kunder

Din varukorg

Fortsätt Handla

Många köpte även

30000 följare @beyondactiveofficial @beyondactive_
Shipping

Aktiv vardag med Beyond Active

2 5

Water Kettlebell med dubbla handtag

Kettlebell med vattentank och dubbla handtag

Mångsidig träning för hela kroppen en revolutionerande Kettlebell med vattentank! Vikten justeras genom att fylla eller tömma behållaren med vatten. Nu behöver du inte köpa flera olika vikter i hemmet, utan kan enkelt anpassa vikten efter ditt behov.

Vänligen välj:


399 kr/st vid köp av 2 eller fler

 499 kr

/st

-38%799 kr/st

✓ Snabb leverans ca 2 dagar

Fri frakt<br/>(1-5 dagar) Fri frakt
(1-5 dagar)
60 dagars<br/>öppet köp 60 dagars
öppet köp
Betala<br/>med Klarna Betala
med Klarna

Beyondmovie

Filmklipp om produkten


Mer om produkten


Tränar explosivitet, styrka, uthållighet!

När man tränar med en kettlebell får man en väldigt mångsidig träning, du tränar både kondition, styrka och explosivitet. Du förbättrar din hållning och balans, något du har nytta av i vardagen när du t.ex ska bära hem mat från affären eller lyfta ett barn.

Det unika med denna Kettlebell är att den går att anpassa efter ditt behov, genom att fylla på med vatten ökar du vikten och genom att tömma ut vatten minskar du Kettelbellens vikt. Tillskillnad från vanliga Kettlebells är den även utformad med dubbla bärhandtag vilket möjligör väldigt många fler träningsövningar!

Perfekt träningsredskap för hela familjen att dela på tack vare anpassningsbar vikt!

Perfekt för att kunna öka/minska vikt för olika träningsformer och för att kunna dela träningsredskap med t.ex. en partner som önskar annan vikt! När den inte används väger den knappt något alls och går enkelt att ställa upp i gaderobshyllan.

 Justerbar vikt i vattenbehållare
✓ Förbättrar din balans och hållning
 Dubbla handtag för mångsidig träning
✓ Träna hemma eller utomhus

Med en Kettlebell får hela kroppen en genomgående träning, du kommer upptäcka muskler du inte visste att du hade. Kettelbellens vikt går att justera upp till ca 7 kg vilket gör att du endast behöver en vikt och sparar därför både plats och pengar.

Vikten är tillverkad i mjuk plast vilket gör att du aldrig behöver oroa dig för märken i golvet om du skulle tappa vikten. Utan vatten i tanken väger denna portabla Kettlebell knappt ett kilo. 

Recensera

5/55 av 5!

Recensera

Water Kettlebell med dubbla handtag

Välj ett betyg:

Visa fler


Aktiv vardag med Beyond Active

Beyond Active är ett svenskt varumärke som erbjuder sport- och fritidsprodukter inom Europa. Sedan starten har vi förverkligat smarta lösningar sport, träning, friluft och fritid till hundratusentals kunder. Alltid med målsättning om snabba leveranser, personlig kundservice och trygga betalningar.

En del av Stores For You AB