60 dagars ångerrätt

Fri frakt på alla köp

Över 300.000 kunder

Din varukorg

Fortsätt Handla

Andra har också köpt

Trådlösa sporthörlurar

Trådlösa sporthörlurar

299 kr499 kr-40%

Knästöd - Stabiliserar dina knän 2-pack

Bekvämt knäskydd som effektivt avlastar

Knästöd som sitter bekvämt och avlastar dina knän, perfekt för dig som lider av ”hopparknän”. Knäskyddet ökar blodgenomströmningen och ger en smärtlindrande effekt.
Kundbetyg5 av 5!5/5 i genomsnitt

Vänligen välj: 249 kr

/st

Fri frakt<br/>(1-5 dagar) Fri frakt
(1-5 dagar)
60 dagars<br/>öppet köp 60 dagars
öppet köp
Betala<br/>med Klarna Betala
med Klarna

Kundrecensioner


Recensera

Knästöd - Stabiliserar dina knän 2-pack

Välj ett betyg:

5 5 2 Knästöd - Stabiliserar dina knän 2-pack
5 av 5 Ursula Använder alltid dom här när jag kör mina tantpass på gymet =). Brukar få lite ont efter när man använder dom här stepbrädorna men om jag har på mig knästöden känns det mycket bättre! En gammal kropp som min tar all hjälp den kan få =) 5 av 5 Malle H Supernöjd!! skön passform och snyggare än vanliga knästöd.

Mer om produkten


Knästöd för vardag eller träning

Knästöd som ökar blodgenomströmningen och lindrar smärta effektivt, knäskyddet påverkar inte knäledens förelseförmånga och kan därför användas under längre perioder vid träning. Knästödet skapar ett tryck vilket ger stöd och avlastning samtidigt som smärtan minskar.

 

 Ökar blodgenomströmningen 
✓ Minskar smärta effektivt
✓ Påverkar inte rörelseförmågan 

 

Knästödet är effektivt när du lider av hopparknä och schlatterknä och gör att du kan vara mer aktiv under läkningsperioden. Knäskyddet är bekvämt och kan bäras under hela dagen utan att irritera huden eller kännas obekväma.


Aktiv vardag med Beyond Active

Beyond Active är ett svenskt varumärke som erbjuder sport- och fritidsprodukter inom Europa. Sedan starten har vi förverkligat smarta lösningar sport, träning, friluft och fritid till hundratusentals kunder. Alltid med målsättning om snabba leveranser, personlig kundservice och trygga betalningar.