60 dagars ångerrätt

Fri frakt på alla köp

Över 300.000 kunder

Din varukorg

Fortsätt Handla

Andra har också köpt

Trådlösa sporthörlurar

Trådlösa sporthörlurar

299 kr499 kr-40%

Kylväska för aktivitet

Kylväska perfekt för picknick i värmen

Kylväska som håller mat och dryck kall under varma sommardagar. Picknickväskan har tjock isolering och aluminiumfolie på insidan, detta håller maten och dryck kall upp till 6 timmar.
Kundbetyg5 av 5!5/5 i genomsnitt

Vänligen välj: 399 kr

/st

Fri frakt<br/>(1-5 dagar) Fri frakt
(1-5 dagar)
60 dagars<br/>öppet köp 60 dagars
öppet köp
Betala<br/>med Klarna Betala
med Klarna

Kundrecensioner


Recensera

Kylväska för aktivitet

Välj ett betyg:

5 5 2 Kylväska för aktivitet
5 av 5 Rosanna Fors Fungerar jättebra, jag har den i grått, brukar lägga den i framkorgen på cykeln o ta med lunch/vatten så att det håller sig kallt. Lagom storlek, man får med tillräckligt enligt mig, men kanske max för 5-6 personer. Bra bärhandtag! Det enda jag sakna var lite mer utförlig tvättinstrukton. 5 av 5 Maj G Smidigt sätt att förvara mina matlådor till och från jobbet, supernöjd!

Mer om produkten


Portabel picknickväska med flera fack

Behändig kylväska som håller din mat eller dryck sval i flera timmar. Picknickväskan har ett extra tjockt lager med aluminiumfolie för att ge bästa möjliga kylning. Kylväskan har flera olika smarta fack som gör det enkelt att förvara allt från matlådor till frukt.

 

 Liten och smidigt kylväska
✓ Håller maten kyld i upp till 6 timmar
✓ Smarta förvaringsfickor

 

I picknickväskan kan du förvara allt som behövs för en dag på stranden, det finns plats för tallrikar, frukt, mat och dryck. Bärhandtagen gör det enkelt att ta med sig kylväskan oavsett om du ska till stranden eller en picknick i parken. 


Aktiv vardag med Beyond Active

Beyond Active är ett svenskt varumärke som erbjuder sport- och fritidsprodukter inom Europa. Sedan starten har vi förverkligat smarta lösningar sport, träning, friluft och fritid till hundratusentals kunder. Alltid med målsättning om snabba leveranser, personlig kundservice och trygga betalningar.