60 dagars ångerrätt

Fri frakt på alla köp

Över 300.000 kunder

Din varukorg

Fortsätt Handla

Andra har också köpt

Trådlösa sporthörlurar

Trådlösa sporthörlurar

299 kr499 kr-40%

Monokikare med 16x zoom

Perfekt kikare för dig som vistas i naturen

Smidig och vattentät monokikare med 16x zoom i hög kvalitét. Till kikaren medföljer en förvaringspåse så att den alltid är i säkert förvar.
Kundbetyg4.5 av 5!4.5/5 i genomsnitt

249 kr/st vid köp av 2 eller fler

 349 kr

/st

Fri frakt<br/>(1-5 dagar) Fri frakt
(1-5 dagar)
60 dagars<br/>öppet köp 60 dagars
öppet köp
Betala<br/>med Klarna Betala
med Klarna

Kundrecensioner


Recensera

Monokikare med 16x zoom

Välj ett betyg:

4.5 5 2 Monokikare med 16x zoom
4 av 5 Bengt Forsgren Har den med varje gång jag är i skogen! Gillar den skarpt! 5 av 5 Mitzi T Funkar perfekt, slänger ner den i väskan när vi ska ut och vandra, enkel att använda och väldigt bra zoom för denna prislapp, helnöjd +++

Mer om produkten


Smidig monokikare som passar perfekt för dig som vill bära på så lite som möjligt men inte tumma på kvaliten. Kikaren har en förstoring på 16x och en 52mm frontlins vilket gör att du kommer extra nära. Perfekt för fågelskådning eller vandringen i skog och natur. 


 16 x zoom
✓ Smidig och lätt design
✓ Vattentät

 Stabilt gummerat grepp i mitten på kikaren och en säkerhetsöggla som man fäster runt handleden. Kikaren är gasfylld vilket gör den vattentät och kan enkelt användas med bara en hand tack vare den smidiga och lätta konstruktionen. 


Aktiv vardag med Beyond Active

Beyond Active är ett svenskt varumärke som erbjuder sport- och fritidsprodukter inom Europa. Sedan starten har vi förverkligat smarta lösningar sport, träning, friluft och fritid till hundratusentals kunder. Alltid med målsättning om snabba leveranser, personlig kundservice och trygga betalningar.