60 dagars ångerrätt

Fri frakt på alla köp

Över 300.000 kunder

Din varukorg

Fortsätt Handla

Andra har också köpt

Trådlösa sporthörlurar

Trådlösa sporthörlurar

299 kr499 kr-40%

Vätskebälte för löpning

Vätskebälte med 2 flaskor på 280 ml styck

Ta med dig vätska under din träning på ett bekvämt sätt, nu slipper du använda ryggsäck för att få med dig vatten! Vätskebältet har 2 flaskor och en förvaringsficka där du kan ha dina nycklar och andra värdefulla saker.
Kundbetyg4.5 av 5!4.5/5 i genomsnitt

299 kr/st vid köp av 2 eller fler

 349 kr

/st

Fri frakt<br/>(1-5 dagar) Fri frakt
(1-5 dagar)
60 dagars<br/>öppet köp 60 dagars
öppet köp
Betala<br/>med Klarna Betala
med Klarna

Kundrecensioner


Recensera

Vätskebälte för löpning

Välj ett betyg:

4.5 5 2 Vätskebälte för löpning
5 av 5 THerese Helen Detta är nog det bästa i dryckesbältesväg jag provat. Precis lagom för en medellång runda (5-7 km) och har bra stadga, skakar knappt vid terränglöpning. Fick enkelt ner min mobil och nycklar. Ser riktigt snygg ut dessutom! Rekommenderar 4 av 5 Torbjörn Andersson Nöjd med produkten, undrar dock kring tvättinstruktioner, hade önskat mer detaljerad info där! Men i övrigt funkar den bra, lätt att dricka ur pipen på flaskorna, sitter skönt & sitter där det ska under rundorna.

Mer om produkten


Midjeväska med vattenflaskor

Skönt och anpassningsbart vätskebälte med förvaring för din mobiltelefon, plånbok och andra värdesaker. Midjebältet kommer med 2 flaskor som rymmer 280 ml styck, vätskebältet sitter stadigt och har reflexer och en utgång för dina hörlurar.

 

 Anpassningsbart bälte
Två flaskor ingår
✓ Förvaringsficka för mobil
✓ Endast 130 gramVätskebältet är vattentätt så du behöver inte oroa dig för att din telefon blir blöt och utrustad med reflexdetaljer som gör dig synlig på kvällen. 


Aktiv vardag med Beyond Active

Beyond Active är ett svenskt varumärke som erbjuder sport- och fritidsprodukter inom Europa. Sedan starten har vi förverkligat smarta lösningar sport, träning, friluft och fritid till hundratusentals kunder. Alltid med målsättning om snabba leveranser, personlig kundservice och trygga betalningar.