60 dagars ångerrätt

Fri frakt på alla köp

Över 300.000 kunder

Din varukorg

Fortsätt Handla

Många köpte även

30000 följare @beyondactiveofficial @beyondactive_
Shipping

Aktiv vardag med Beyond Active

Om oss

För en aktiv vardag!
 

Vilka är vi
Beyond Active drivs av det svenska bolaget Stores For You AB beläget i centrala Stockholm. Vår grundidé ligger i att hitta och utveckla smarta produkter för träning och vardagsmotion.

Varumärket Beyond Active har växt fram organiskt tillsammans med våra kunder, som från starten gett oss ovärderlig support i form av feedback genom både kundtjänst och kundomdömen. Detta för att kunna vidareutveckla våra plagg och tillbehör efter vad som faktiskt eftefrågas och känns bra när man använder produkten! På kort tid har Beyond Active blivit en av de större aktörerna i Norden och hanterar idag tusentals beställningar varje vecka.


 

Miljö och etiskt ansvar
Vi följer de direktiv som gäller inom EU och Sverige gällande material och jobbar kontinuerligt på att bli ännu bättre. Vi besöker kontinuerligt de leverantörer och fabriker vi samarbetar med för att säkerställa förhållanden, löner m.m och att fabrikerna följer landets lagar och Code of Conduct. De fabriker som samarbetar med oss har även tillverkning åt ett flertal stora Skandinaviska detaljhandelsbolag.

Vi skickar även våra orders med klimatvänligt emballage i samarbete med ClimatePartner


Det viktigaste i slutändan för oss är nöjda kunder. Vi lyssnar på era önskemål och anpassar vårt utbud, våra val av material och funktion utifrån all den värdefulla feedback vi får in. Tveka inte att höra av er till vår kundtjänst och berätta om vad ni är nöjda eller mindre nöjda med, kring hemsida, produkter eller serivce. En nöjd kund är vår högsta prioritet, vi lyssnar på Er! Vi tar mer än gärna emot feedback om våra artiklar, detaljer som är bra eller dåliga, om hemsidan, service och bemötande i allmänhet. Vi jobbar kontinuerligt på att alltid bli ännu lite bättre!


Beyond Active
Stores For You AB
Org. nr. 559121-4464
Registrerad för F-skatt och moms 

Aktiv vardag med Beyond Active

Beyond Active är ett svenskt varumärke som erbjuder sport- och fritidsprodukter inom Europa. Sedan starten har vi förverkligat smarta lösningar sport, träning, friluft och fritid till hundratusentals kunder. Alltid med målsättning om snabba leveranser, personlig kundservice och trygga betalningar.