60 dagars ångerrätt

Fri frakt på alla köp

Över 300.000 kunder

Din varukorg

Fortsätt Handla

Många köpte även

30000 följare @beyondactiveofficial @beyondactive_
Shipping

Aktiv vardag med Beyond Active

3 4.5

DEAL
PRIS!

KAMPANJ PÅGÅR!

Skidmask AIR för aktivitet

Ansiktsmask med smart andningsfunktion

Bekväm och värmande ansiktsmask som håller kyla och fukt borta, är lika lämplig för barn och vuxna. Tillverkad av fleece och neopren som sprider fukt. Smart Air-funktion som möjliggör att du enkelt kan andas med masken på.

Vänligen välj:


179 kr/st vid köp av 2 eller fler

 249 kr

/st

-17%299 kr/st

✓ 60 dagars öppet köp

Fri frakt<br/>(1-5 dagar) Fri frakt
(1-5 dagar)
60 dagars<br/>öppet köp 60 dagars
öppet köp
Betala<br/>med Klarna Betala
med Klarna


Mer om produkten


Skyddande ansiktsmask som värmer

Andas filtrerad luft med en smart och bekväm ansiktsmask med AIR-funktion. Fungerar även som en bekväm skidmask gör allt från skidåkning till springturer under vinterhalvåret till en behaglig upplevelse, även när det blåser!    

Detta praktiska munskydd tar bort fukt, underlättar andning samt skyddar hals, ansikte och näsa från kyla! Och det bästa av allt, du kan andas utan några problem genom luftventileringen vid mun- och näsparti. 
 


 

Unisexmodell som passar både barn och vuxna och är enkel att justera med kardborre. Skidmasken är mycket mjuk och bekväm, tillverkad i fleece och neopren som avleder fukt.

 

Masken anpassar sig även efter huvud och hals vilket gör att du aldrig behöver oroa dig för att den ska sitta på plats under aktivitet.

Recensera

4.5/54.67 av 5!

Recensera

Skidmask AIR för aktivitet

Välj ett betyg:

Visa fler


Aktiv vardag med Beyond Active

Beyond Active är ett svenskt varumärke som erbjuder sport- och fritidsprodukter inom Europa. Sedan starten har vi förverkligat smarta lösningar sport, träning, friluft och fritid till hundratusentals kunder. Alltid med målsättning om snabba leveranser, personlig kundservice och trygga betalningar.

En del av Stores For You AB