60 dagars ångerrätt

Fri frakt på alla köp

Över 300.000 kunder

Din varukorg

Fortsätt Handla

Andra har också köpt

Trådlösa sporthörlurar

Trådlösa sporthörlurar

299 kr499 kr-40%

Trådlösa hörlurar - Beyond Pro

De enda hörlurarna du behöver!

Trådlösa EarPods Pro från Beyond Active! Njut av förstklassig ljudkvalité, automatisk synkning och lång batteritid. Kompatibla med både iPhone och Android.
Kundbetyg4.5 av 5!4.5/5 i genomsnitt

Vänligen välj:


499 kr/st vid köp av 2 eller fler

 599 kr

/st

-25%Ord.pris: 799 kr

/st

Fri frakt<br/>(1-5 dagar) Fri frakt
(1-5 dagar)
60 dagars<br/>öppet köp 60 dagars
öppet köp
Betala<br/>med Klarna Betala
med Klarna

Kundrecensioner


Recensera

Trådlösa hörlurar - Beyond Pro

Välj ett betyg:

4.5 5 8 Trådlösa hörlurar - Beyond Pro
5 av 5 Anders Wall Väldigt nöjd med dessa, riktigt bra ljud för dessa pengar, kan rekommendera! 4 av 5 Mona K Väldigt nöjd med detta köp, lätt att parkoppla till mobilen, hade dom funnits i rosa hade jag köpt ett par till =) 4 av 5 Johannes Har använt originalet ett tag, och jag skulle säga att ljudet i dessa nästan är samma, parkopplingen görs lätt, bra hörlurar för denna peng helt enkelt 4 av 5 Ingrid Brukt de i noen timer, veldig fornøyd med lyden. 4 av 5 Mads Med tanke på prisen er disse hodetelefonene veldig bra, betydelig billigere enn originalen 5 av 5 Stina Elsker dem, veldig rimelig og lett å pare sammen 5 av 5 Heiskanen Edullinen kuulokkeet hyvällä äänellä 5 av 5 Markku S Erittäin tyytyväinen ääniin, helppo parittaa

Mer om produkten


Automatisk parkoppling och lång batteritid

Väntan är över! Trådlösa EarPods av hög kvalité till ett oslagbart pris. Beyond Active trådlösa EarPods Pro matchar originalet. Förstklassig ljudkvalité, stereo-ljud i bägge hörlurar när du pratar telefon.


Likt orignalet har laddnings-etuiet en inbyggd LED-indikator i insidan av locket och en behaglig tyngd vilket ger förhöjd premium-känsla. Hörlurarna är små i storlek och sitter perfekt i örat för springturer och träning. 

 Passar både iPhone och Android
✓ Laddningsbart etui med LED-indikator
✓ Ljud i toppklass!
✓ Små hörlurar i original-storlek
✓ BrusreducerandeMan behöver inte spendera tvåttusen kronor längre för att få ett bra In-Ear hörlurar med riktigt bra ljud och passform.
 

Med en aktiv speltid på 3 timmar behöver du inte heller vara rädd för att batteriet i dina trådlösa hörlurar inte ska räcka till. Laddtiden är endast 1-2 timmar tills batteriet är fulladdat i medföljande etui, där hörlurarna även ligger säkert förvarade när du inte använder dom. 


Aktiv vardag med Beyond Active

Beyond Active är ett svenskt varumärke som erbjuder sport- och fritidsprodukter inom Europa. Sedan starten har vi förverkligat smarta lösningar sport, träning, friluft och fritid till hundratusentals kunder. Alltid med målsättning om snabba leveranser, personlig kundservice och trygga betalningar.