60 dagars ångerrätt

Fri frakt på alla köp

Över 300.000 kunder

Din varukorg

Fortsätt Handla

Andra har också köpt

Trådlösa sporthörlurar

Trådlösa sporthörlurar

299 kr499 kr-40%

Digitalt hopprep - utan rep

Digitalt hopprep med inbyggd räknare

Trådlöst hopprep som passar perfekt för dig som tycker att det är svårt att hoppa med ett vanligt hopprep. Det digitala hopprepet mäter antal hopp och även din kaloriförbrukning.
Kundbetyg4.5 av 5!4.5/5 i genomsnitt

299 kr/st vid köp av 2 eller fler

 349 kr

/st

Fri frakt<br/>(1-5 dagar) Fri frakt
(1-5 dagar)
60 dagars<br/>öppet köp 60 dagars
öppet köp
Betala<br/>med Klarna Betala
med Klarna

Kundrecensioner


Recensera

Digitalt hopprep - utan rep

Välj ett betyg:

4.5 5 2 Digitalt hopprep - utan rep
4 av 5 Alica Så smart! Perfekt för mig som inte kan hoppa hopprep! 5 av 5 Mårten Y Detta är det perfekta verktyget för er som vill träna framför TV:en eller annat, gör det flera gånger i veckan. Hade inte gått med ett vanligt hopprep då det först skulle riskera och skada golvet och sedan låta för mycket. Sedan hade jag förmodligen ramlat och gjort illa mig också ;)

Mer om produkten


Hoppa dig i form med ett digitalt hopprep!

Att hoppa hopprep är en av dom bästa konditionsövningarna som finns, men det är inte helt lätt att lära sig och inte heller optimalt att göra inomhus där man inte har så mycket plats. Med ett trådlöst och digitalt hopprep krävs ingen koordinationsförmåga och det går även att använda i väldigt små utrymmen.

 

 Väldigt bra konditionsövning
✓ Enkel att använda
✓ Räknar antalet hopp och kalorier

 

Om du regelbundet använder hopprepet minskar du benskörhet, bränner kalorier och ökar din koncentrationsförmåga. Eftersom att det digitala hopprepet mäter kaloriförbrukningen och tiden du använder det blir det lätt att sätta upp mål och slutföra dessa. Det medföljer även ett rep så du kan testa att hoppa "riktigt" hopprep när du fått in tekniken.


Aktiv vardag med Beyond Active

Beyond Active är ett svenskt varumärke som erbjuder sport- och fritidsprodukter inom Europa. Sedan starten har vi förverkligat smarta lösningar sport, träning, friluft och fritid till hundratusentals kunder. Alltid med målsättning om snabba leveranser, personlig kundservice och trygga betalningar.