60 dagars ångerrätt

Fri frakt på alla köp

Över 300.000 kunder

Din varukorg

Fortsätt Handla

Andra har också köpt

Trådlösa sporthörlurar

Trådlösa sporthörlurar

299 kr499 kr-40%

Komfortabel Sovmask 3D

Bättre återhämtning med sovmask

Få en total mörkläggning med denna supersköna sovmask! Unisex-modell som passar alla huvuden. Specialtillverkade ögonpartier som inte lägger något tryck runt dina ögon vilket gör att du kan sova på sida eller på mage med sovmasken.
Kundbetyg5 av 5!5/5 i genomsnitt

249 kr/st vid köp av 2 eller fler

 299 kr

/st

Fri frakt<br/>(1-5 dagar) Fri frakt
(1-5 dagar)
60 dagars<br/>öppet köp 60 dagars
öppet köp
Betala<br/>med Klarna Betala
med Klarna

Kundrecensioner


Recensera

Komfortabel Sovmask 3D

Välj ett betyg:

5 5 2 Komfortabel Sovmask 3D
5 av 5 Anton Mattson Uppskattad produkt under sommaren när solen inte går ner!! 5 av 5 Yvonne Jag skriver sällan några omdömen men, jag reser inte utan dom. Perfekt på tåg, bil och flyg. Använder dom hemma också under sommarhalvåret för att få det tillräckligt mörkt. Forskning visar att totalt mörker är viktigt vid sömn. Kan rekommendera sovmasken för alla!

Mer om produkten


Superbekväm sovmask med separata ögonhålor som garanterat inte sätter något tryck under ögongen och 100% mörkläggning. Masken är helt anpassningsbar för att ge dig den perfekta passformen.

Prova den idag - 60 dagar öppet köp!
 

100% mörkläggning
Inget tryckt runt eller på ögon
Optimalt för REM-sömn


Masken är lätt och lätt att bära, främjar REM-sömn tack vare ögonhålens rymlighet som gör att ögonen rör sig fritt under sömnen. Fungerar lika bra för sovande på rygg, mage eller sida. 
 


Aktiv vardag med Beyond Active

Beyond Active är ett svenskt varumärke som erbjuder sport- och fritidsprodukter inom Europa. Sedan starten har vi förverkligat smarta lösningar sport, träning, friluft och fritid till hundratusentals kunder. Alltid med målsättning om snabba leveranser, personlig kundservice och trygga betalningar.