60 dagars ångerrätt

Fri frakt på alla köp

Över 300.000 kunder

Din varukorg

Fortsätt Handla

Andra har också köpt

Trådlösa sporthörlurar

Trådlösa sporthörlurar

299 kr499 kr-40%

Laddningsbar cykellampa (USB)

Uppladdningsbar cykellampa som tål alla väder!

Kraftfullt cykellyse med många smarta funktioner! Vattentät, zoom, strobe-funktion och inbyggt batteri som laddas via USB.
Kundbetyg4.5 av 5!4.5/5 i genomsnitt

249 kr/st vid köp av 2 eller fler

 349 kr

/st

Fri frakt<br/>(1-5 dagar) Fri frakt
(1-5 dagar)
60 dagars<br/>öppet köp 60 dagars
öppet köp
Betala<br/>med Klarna Betala
med Klarna

Kundrecensioner


Recensera

Laddningsbar cykellampa (USB)

Välj ett betyg:

4.5 5 2 Laddningsbar cykellampa (USB)
5 av 5 Maggan, Hässleholm Enkel att montera och lyser riktigt starkt, ingen kommer missa dig i trafiken! 4 av 5 Bengt H Imponerad av lampans kvalite med tanke på priset, har suttit fast på cykeln i alla väder har bara tagit av en kortare perioder när den behövde laddas, är inne på andra året med lampan och allt funkar.

Mer om produkten


Universal cykelbelysning med uppladdningsbart batteri

Cykellampan är, precis som den heter, en riktigt stark ficklampa som syns på hundratals meter. Med sina 1000 lumen håller du perfekt uppsikt av din omgiving under cykelturer i mörker. Växla enkelt mellan olika ljusstyrkor, zoom-nivåer.


Lampan har ett inbyggt batteri (3000mAh, 3.7) som räcker länge. Laddning sker enkelt i dator eller USB-adapter, laddkabel medföljer i förpackningen. Du behöver alltså aldrig mer köpa dyra batterier till din cykellampa!


Med den kraftfulla LED-belysningen behöver du inte längre vara orolig för att inte se framför dig i mörker på cykelturer, hela omgivingen lyses upp, både framåt och i sidled. Du kommer även kunna känna dig säker på du syns ordentligt för bilisterna.
 

✓ Enkel att montera & ta på/av
✓ Syns på 1 km avstånd
✓ Uppladdningsbart batteri (Ladda via USB)
✓ Lyser i upp till 10-12 timmar


Ficklampan är fullt vattentät så du behöver inte oroa dig för regnskurar eller fukt. Inbyggt finns även en Strobe-funktion som skapar ett blinkande sken, perfekt vid t.ex. landsvägscyklning. 

Utöver ficklampan medföljer ett universalt stativ som du enkelt fäster på cykelstyret, sparkcykel eller lämpligt fäste på båt eller moped.
 

Specifikation:
- 1 x cykellampa
- 1 x universalt cykelfäste 
- 1 x micro-USB laddningskabel
- Styrka: 1000 Lumen
- Battertid: 10 h beroende på styrka
- Ljusnivåer: Helljus, dovljus, strobe/blinkande, zoom
- Vattentät


Aktiv vardag med Beyond Active

Beyond Active är ett svenskt varumärke som erbjuder sport- och fritidsprodukter inom Europa. Sedan starten har vi förverkligat smarta lösningar sport, träning, friluft och fritid till hundratusentals kunder. Alltid med målsättning om snabba leveranser, personlig kundservice och trygga betalningar.