60 dagars ångerrätt

Fri frakt på alla köp

Över 300.000 kunder

Din varukorg

Fortsätt Handla

Andra har också köpt

Trådlösa sporthörlurar

Trådlösa sporthörlurar

299 kr499 kr-40%

Mygglampa för utomhusbruk

Mygglampa som är uppladdningsbar

Mygglampa med led-belysning som avlägsnar mygg med hjälp av UV-ljus. Mygglampan är enkel att rengöra och vattentålig. Vikbar upphängningskrok, perfekt på uteplatsen eller campingen!
Kundbetyg5 av 5!5/5 i genomsnitt

349 kr/st vid köp av 2 eller fler

 399 kr

/st

-20%Ord.pris: 499 kr

/st

Fri frakt<br/>(1-5 dagar) Fri frakt
(1-5 dagar)
60 dagars<br/>öppet köp 60 dagars
öppet köp
Betala<br/>med Klarna Betala
med Klarna

Kundrecensioner


Recensera

Mygglampa för utomhusbruk

Välj ett betyg:

5 5 2 Mygglampa för utomhusbruk
5 av 5 Erica Campar mycket och har med den här på de flesta övernattningarna, även om det inte är mygg för att använda lampan. Väldigt bra batteritid och brukar ladda upp med powerbank. Fångar in myggor bra, har vandrat norrupp där det är mygg och knott i mängder på kvällarna och då har denna samlat upp en hel del. Kan rekommendera 5 av 5 Peter_63 Gör sitt jobb, ett stort + är att man inte behöver åka och köpa gasol hela tiden vilket man sparar en förmögenhet, förra sommaren gick jag säkert igenom 20 kg, i år kör jag 3 av dessa istället, billigt och bra!

Mer om produkten


En mygglampa perfekt för camping

Smidig mygglampa som laddas upp via USB och går att använda som vanlig belysning och myggfångare (den har både en vanlig lampa samt en tillockande UV-lampa). Eftersom mygglampan inte använder några kemikalier utan endast UV-ljus går den att använda både inomhus och utomhus. Perfekt att använda på uteplatsen och campingplatsen, eller att ta med på vandringen. 

 

  Uppladdningsbar
  Kraftfull Led-lampa 
  Lockar både mygg och knott
  Fri från kemikalier
 

 

Mygglampan är vattentålig så det är inga problem att låta den hänga ute i trädgården, den är även utrustad med en upphängninngskrok som gör det lätt att placera mygglampan vart man vill, t.ex. i kapellet på båten, i markisen eller i ett träd som trädågårdsbelysning! Lockar både till sig mygg och knott. USB-kabel för laddning medföljer samt uppladdningsbart batteri.


Aktiv vardag med Beyond Active

Beyond Active är ett svenskt varumärke som erbjuder sport- och fritidsprodukter inom Europa. Sedan starten har vi förverkligat smarta lösningar sport, träning, friluft och fritid till hundratusentals kunder. Alltid med målsättning om snabba leveranser, personlig kundservice och trygga betalningar.